SMOKIE празнуват рожден ден с грандиозен концерт във ДКС

 

През 2018-а рок легендата SMOKIE, едни от основателите на поп и глейм рока, имат юбилей 55 години на световната музикална сцена. На 8.02. в ДКС Варна SMOKIE ще отпразнуват своя рожден ден с грандиозен юбилеен и финален за България концерт.
Музикантите разкриват, че искат да споделят този значим момент с всички свои фенове. От днес всички билети за концерта във Варна са по 30 лв. и ВИП 40 лв. Това е комплимент от SMOKIE към българската публика. Остава само месец до голямото събитие, до концерта на годината. Една от най-обичаните рок групи на всички времена ще празнува рождения си ден във Варна. Организаторите споделят, че подготвят страхотна изненада за SMOKIE, в която ще участва цялата публика. Подробностите ще бъдат разкрити в деня на концерта.


Подготовката за посрещането на групата като ВИП гост на град Варна вече започна. Предстоят и още изненади около това голямо събитие, толкова емблематично за поколения наред. 55 години любов и сила, споделени на хиляди сцени по света с милиони хора, вдъхновени от изкуството на една рок легенда. До ден-днешен SMOKIE издават нови албуми и вечни хитове. Кой не знае песента за Алис, която стопява и най-коравото мъжко сърце. SMOKIE носят духа на романтичната класика във време на студен модернизъм, когато всички имаме все повече нужда от любов. Да си споделим тази любов на 8.02. в ДКС Варна от 20 ч.