Burberry Hero Eau De Parfum е ухание за мъжа, който винаги е верен на себе си

Пленителният дървесно-пикантен парфюм за мъже Hero Eau De Parfum е лансиран от Burberry през 2022 година. Това е едно от новите ухания в каталога на британския бранд, което бързо набира популярност заради своята хармоничност и универсалност. Може да носите Burberry Hero през всички сезони, но парфюмът е най-привлекателен през есенно-зимния период, заради чувството за топлина и комфорт, което създава. Burberry Hero е чудесен за специални вечерни поводи, тъй като излъчва класа и изисканост. Ако сте влюбени в аромата и искате да го носите ежедневно, направете го, но бъдете пестеливи в количеството, тъй като уханието е доста интензивно и завладяващо.

Парфюмната композиция на Burberry Hero е базирана на чувствената магия на три вида кедър

Уханната концепция на Burberry Hero е проектирана от израсналия в Грас потомствен парфюмерист Орелиен Гишар. И в мъжкия парфюм Hero, който създава за Burberry, той се вдъхновява от живота и истинските истории на хората, които среща. Ароматът на Burberry Hero Eau De Parfum се открива с нотки олибанум и борови иглички. Сърцевината на уханието е завладяна от тамян и бензоин. Базовият акорд от три вида кедър – Атласки, Хималайски и Вирджински, придава плътност и чувственост на аромата и прави внушението му завършено и запомнящо се.

Рекламно лице на Burberry Hero Eau De Parfum е номинираният за Оскар актьор Адам Драйвър

Той е избран категорично като най-подходящ да предаде посланието на рекламната кампания, с която Burberry представя своя парфюм за мъже. Целта е уханието да бъде припознато от мъже на различна възраст по цял свят. Кампанията е базирана на впечатляващата метафорична история за човек, който се превръща в митично създание в мощното и ярко море, но остава верен на себе си, въпреки трудностите, с които се бори и всичко, което преживява.

Burberry Hero се харесва на мъже, които обичат приключенията

Ако динамиката и предизвикателствата са ваш начин на живот, то със сигурност Burberry Hero ще стане следващият ви любим парфюм. Флаконът със стилни, но категорични минималистични линии, съответства изцяло на характера на аромата. Ъгловата му форма е абстрактна интерпретация на конско копито, гравирано с емблематичното лого на Burberry. Уханието е безопасно за покупка на сляпо, така че не се колебайте да допълните ароматната си колекция с този впечатляващ аромат, дори да нямате възможност да го тествате преди това. Добра идея е също да подарите Burberry Hero Eau De Parfum на мъже, за които знаете, че ще се зарадват на подобна ароматна изненада. Този нов парфюм на Burberry е олицетворение на съвременната мъжественост и със сигурност ще бъде оценен подобаващо!