Явор АД строи вашия дом там, където му е мястото – далече от заводските комини, мрачните фабрики и шумните булеварди!

 

Вече 15 години Интерком Груп, чрез своята инвестиционна компания ЯВОР АД, стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация. Собственик е инж. Павлин Николов – един от най-успешните, в дългосрочен аспект, бизнесмени в град Варна.

 

Всички реализирани и настоящи проекти на инвеститора се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че Явор АД, не само изгражда вашия дом, но той създава и среда за пълноценен и приятен живот.

Портфолиото на инвеститора включва успешно изградени и реализирани пет жилищни сгради, Търговски център Явор и луксозна офис сграда.

В момента се довършва строителството на още две жилищни сгради в ж.к. Младост – ОПАЛ и АХАТ с общо РЗП – 8 800 кв. м. Сградите са разположени в сърцето на квартала, в съседство с детска градина, пазар, МЦ Санита и най-големия в града спортно – развлекателен комплекс.
През Април тази година започна и изграждането на Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА с РЗП – 15 000 кв. м. Жилищната страда е с 2100 кв.м дворно място с богато озеленяване, без достъп на автомобили, мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю. Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама.
Доказателство за пълното доверие в професионализма на Явор АД от страна на клиентите и обществеността е фактът, че в Опал и Ахат 90% от жилищата са разпродадени, а в Бриз Панорама – 50%. Възползвайте се от малкото останали за продажба апартаменти, тъй като всички те са функционални, с благоприятни изложения и добър баланс качество – цена.

През Септември ще стартира нов проект в ж.к. Младост на жилищна сграда с РЗП – 6200 кв. м. Тя е разположена в близост до училище и детска градина и в съседство със заложения за скорошно изграждане парк Младост.

Инвестиционните намерения в близко бъдеще включват и стартирането на още 12000 кв. м в София и 12000 кв. м във Варна.

14 проекти, РЗП – 75000 кв. м – тези внушителни цифри поставят ЯВОР АД на челно място сред водещите инвеститори в строителството.