Цветни макси бански, любимите на плажа

Докато нетърпеливо очакваните слънчеви дни обгръщат плажовете, ярките артикули, които ще допълнят плажния стил, се обновяват всеки ден и укрепват своята позиция. И така, бикините, банските и банските костюми, които ще добавят цвят към плажния ви стил, готови ли са да бъдат включени във ваканционния ви куфар? 

Хванете лятната тенденция с цветни бикини!

Няма да е преувеличено, ако кажем, че цветните бикини са един от най-ефективните начини да изразите свободно своя стил и индивидуалност. Можете да разкриете линиите на тялото си по възможно най-добрия начин с кройки, които подхождат на тялото ви, като намерите тоновете и шарките, които подхождат на вашия стил сред десетки различни цветови опции. Можете да заслепите с положителната си енергия на плажа, като включите в комбинациите си бикини, проектирани с живи и енергични цветове. 

Можете да актуализирате стила си това лято, като включите цветни бикини във ваканционния си куфар и поведете плажната мода, като демонстрирате забавна и смела позиция. Ако не искате да правите компромис със стила си, докато се наслаждавате максимално на лятото, можете да се възползвате от силата на цветните бикини. За една незабравима лятна ваканция можете да придобиете модерен външен вид с вашите бикини, като се оставите на магическия свят на цветовете.

Кройки, подходящи за вашия тип тяло с цветни макси бански

Важно е да изберете кройка бикини, която подхожда на вашия тип тяло, за да имате стилен вид на плажа, но нека кажем от самото начало, че когато избирате бански костюм, подходящ за вашия тип тяло, първо трябва да познавате тялото си много добре . Като анализирате правилно линиите на тялото си, можете да подчертаете зоните, които искате да изпъкнат, а можете да заемете уникална позиция на плажа, като се специализирате в зоните, които ще камуфлажирате. И така, кои са кройките, подходящи за тип тяло в цветни бикини ?

Цветни бански, подходящи за тип тяло „пясъчен часовник“

Ако имате тяло тип пясъчен часовник, размерите на тялото ви са 90-60-90. Факт е, че всичко подхожда на този тип фигура, където тялото прилича на пясъчен часовник… Единственото, което трябва да направите, е да се насочите към моделите бикини, които ще подчертаят женственото ви излъчване… Ако искате да увеличите дозата на сексапил, можете да изберете модели бикини без презрамки и триъгълни бикини и да се държите на разстояние от модели, които оказват натиск върху гърдите ви. За да подчертаете тънкостта на талията си, можете да се влюбите в долните модели на бикини с висока талия и да подчертаете гърдите си, като използвате бански с тесни презрамки отгоре. Можете да създадете емблематични визии, като добавите любимите летни черни модели бикини към празничния си куфар.

Цветни макси бански, подходящи за крушовиден тип тяло 

Ако имате крушовиден тип тяло, ханшът и бедрата ви имат по-извити линии, докато горната част на тялото остава по-малка от долната. Ако искате да покажете линиите на тялото си по-пропорционални, можете да направите първата стъпка, като замаскирате ханша и бедрата, тъй като те са по-широки от горната част. 

За да прикриете излишните килограми в областта на талията и ханша, можете да изберете по-семпли модели, като бански с поли тип танкини. Моделите от една част като дамски бански костюми или бански костюми ще скъсят дължината на краката и ще ги направят да изглеждат по-дебели, отколкото са, така че можете да изключите тези модели. 

Ако искате да скриете недостатъците си, като подчертаете правилните зони, трябва да се радвате на бански с къси шорти, накъдрени, цветни или многослойни модели. Ако движещите се части са задължителни, можете да добавите горнища на бански с набраздени или шарени яки към празничния си куфар. 

Цветни бански, подходящи за квадратен/правоъгълен тип тяло

Ако имате квадратно или правоъгълно тяло, можем да кажем, че имате атлетична структура. Най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание тук, е да изберете бански, които ще направят да изглежда, че има талия в тази област. За да постигнете по-заоблена и женствена визия, можете да разгледате разкроени детайлни модели бикини вместо затворени модели бански и бикини. 

Можете да адаптирате разрошени, набрани, с камъни или шарени модели към плажния си стил, за да добавите малко движение към правоъгълното си тяло и да получите по-извит вид. И накрая, нека добавим към нашите бележки, че колкото по-малка долна част на бикините изберете, толкова по-пълни ще изглеждат бедрата ви.

Какво да имате предвид, когато избирате цветни бански, подходящи за вашия тен на кожата?

Когато избирате бански, може да избирате модерни модели, които ви карат да се чувствате удобно и красиво, но има и друг въпрос, който е също толкова важен! Вие също можете да постигнете смел и ослепителен външен вид с макси бански, които съответстват на тена на кожата ви. И така, на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате бикини, които подхождат на вашия тен на кожата? 

Когато избирате макси цветни бански, можете да изберете правилния цвят, като вземете предвид тена на кожата си, като по този начин кожата ви изглежда по-здрава и жизнена. За да изберете правилния цвят, трябва правилно да анализирате тена на кожата. 

Кожата с топъл тен отразява по-добре топлите цветове като медно, оранжево, коралово и зелено. Освен това ви помага да изглеждате по-добре, като добавя топлина и жизненост към кожата ви. Можете да изберете топли цветове, като спазвате дистанция от студените бикини, които правят кожата ви да изглежда скучна и бледа.
Кожата със студени нюанси понася по-добре студените цветове като синьо, лилаво, лавандула, фуксия и изумрудено зелено. Избирайки студени цветове, които придават свежест и блясък на кожата ви, можете да заслепите със силното си излъчване. Тъй като топлите цветове ще направят кожата ви да изглежда зачервена и уморена, можете да кажете сбогом на бикините в тези цветове.

Ако имате кожа с неутрален тен, т.е. кожата ви ще отразява добре както топлите, така и студените цветове, вие сте свободни да изберете цвета на банските си. Въпреки това, ако искате да подчертаете тена на кожата си, можете да изберете топли или студени цветове вместо смесени цветове. 

  • публикация