Футболът докара до еуфория мало и голямо в село Тополи

Атакуваме трета лига, гарантира треньорът Иван Найденов
Ветерани и настоящи играчи закриха сезона със зрелищно шоу
Футболните успехи на отбора на Тополи доведоха мало и голямо в селото до невиждана еуфория през изминалата есен. Както е известно, местният тим ще зимува на първо място в „А” областна група за мъже, с две точки пред втория и три пред третия.


„Много съм доволен, че този отбор, с който работя вече втора година, върви в правилната посока. Към нашите по-млади 10 футболисти, прибавихме 6 по-опитни от Тополи и постигнахме необходимата сплав. Вече сме едно цяло и дори кризисните моменти – след двете незаслужени загуби, не ни прекършиха. Напротив, преодоляхме ги бързо и показахме, че този отбор надгражда, че футболистите имат характер и искат да развиват качествата си”, заяви за „Народно дело Седмицата” треньорът Иван Найденов.
Той изрази благодарност към спонсора Георги Лазов, който е обезпечил отбора във всяко едно отношение и е предоставил всички необходими условия за правене на футбол, както и към феновете за безрезервната подкрепа.
„След подобно отношение към нас е нормално да се отблагодарим, като изпълним единствената си цел напролет – влизане в Трета лига – Североизточна група. През зимната подготовка ще играем контроли само срещу отбори от третия ешелон, за да видим какво ниво сме достигнали и в кои аспекти трябва да се подобряваме”, допълни Найденов.
Специалистът разкри още, че събира своите за зимна подготовка на 20 януари и планира да повиши вътрешната конкуренция с привличането на три попълнения.
Междувременно ветераните в село Тополи и настоящите играчи закриха успешния сезон със зрелищен мач помежду си. Изявите на терена бяха аплодирани от над 200 зрители, сред които беше и кметът на селото.