Търсите достъпен, стилен и уютен дом? Вашата мечта е част от „Опал” в сърцето на Варна!

Стил, качество, уют и достъпна цена, съчетани в едно! Звучи невероятно, но това са жилищата, които ще са част от новоизграждащата се във Варна сграда-бижу, носеща името на един рядко срещан кристал – „Опал”.

katalog_intercom1_jpeq_1-Y04 copy
Както и едноименния благороден камък, така и новата сграда „Опал” ще заблести с впечатляващата си стилна и функционална визия във втория по големина жилищен район в Морската столица – кв. „Младост”! „Опал” попада в район с развита инфраструктура – близо до детска градина, медицински център „Санита”, пазар за плодове и зеленчуци, обекти за занаятчийски услуги, магазини за дрехи и др.

Опал
Инвеститор на проекта е „Интерком проджект” ООД. Красивото здание е по идея на арх. Мирослав Сталев, а за качественото й построяване е избрана фирма „Одесосстрой” ООД.
Изграждането на „Опал”, която е сграда от смесен тип, започна през юни тази година. За построяването й е предвиден парцел от 1089 кв.м, от чиято площ ще бъдат застроени 586 квадрата. Разгъната застроена площ на сградата ще достигне 4392 кв.м.  „Опал” ще се състои от сутерен, партер и шест жилищни етажи. На ниво сутерен е предвиден подземен паркинг с 34 паркоместа. Първият етаж ще е зает от голям хранителен магазин на My market. На втори и трети етаж са обособени 14 ателиета, а четвърти, пети, шести и седми етаж ще имат по 22 апартамента. За достигане на семейния комфорт и уют всяко едно от жилищата е с благоприятно изложение и уникална гледка.
Паркирането за собствениците на жилища в границите на имота е решено и с допълнителни 11 външни паркоместа.
За постигане концепцията на „Опал” за модерен начин на живот, който акцентира върху качеството, комфорта и естетиката, са подбрани висококачествени строителни материали: тухли Porotherm на Wienerberger, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol, луксозни асансьори, каменна стенна облицовка, 6-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен стъклопакет, италиански гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.
Жилищата и ателиетата в сградата се предлагат с различна степен на завършеност. Бъдещите им собственици могат да ги получат във вариант, при който стените са с мазилка, подът е на замазка, с изградени – ел и ВиК инсталация, положени пътища за климатици и с блиндирана входна врата. Идеята на инвеститора е да остави всеки бъдещ собственик да вложи своето въображението и личните предпочитания при завършването на мечтания дом.
И най-важното! За закупуването на мечтаното жилище в „Опал” имате възможност да избирате между различни гъвкави схеми за плащане! Нещо повече! Фирмата инвеститор предлага  на всеки бъдещ собственик помощ при осигуряването на изгоден банков кредит.
Освен бленувания дом в „Опал” вие получавате и още нещо! За всеки нов собственик има и емблематичен подарък – ключодържател. На него освен ключа на новото жилище-бижу блести и редкият полускъпоценен камък!