Таня Карамфилова е най-успешната състезателка на клуба

Знаковата година за СКТМ „Комфорт” се оказва 2002-ра. Когато тръгва за Момчилград, за да спазари десетокласничката Таня Карамфилова, Антон Радушев едва ли е предполагал, че след години тя ще пренапише историята на клуба. Треньорът, който има око за таланти, не се колебае да плати исканата от „Родопи” трансферна сума за Таня. Той разпознава в нейно лице по-успешното бъдеще на клуба.
Колко прав е бил Радушев, става ясно в следващите години. След като става шампионка при девойките на лично, двойки и отборно, Таня е с огромна заслуга за първата държавна титла в отборното на жените. До нея се стига след драма с другия варненски клуб – „Корабостроител 92”, през 2007 година в София. За крайния успех във финала с 4:3 Таня Карамфилова взема две победи, а Даниела Ширилинкова и Жана Желева – по една. В състава също е и Мария Томова. Любопитно е, че при решаващата победа за златото Жана Желева играе с разлепени пластове на хилката. Тя обаче разбира това чак след мача. Специалистите са единодушни, че дефектът е бил от полза за Жана, тъй като топчето е отскачало по необичаен начин и ударите й ставали много трудни за отразяване. След това Таня е в основата и на другите три отборни титли – през 2008, 2011 и 2013 година.
През 2015 година Карамфилова поднася на клуба най-хубавия подарък за 25-годишния му юбилей. Завърналата се след майчинство националка най-после печели шампионската титла на България в личната надпревара. Таня бие на финала своята съотборничка Анелия Карова с 4:2 и окончателно се легитимира като най-успешната състезателка в историята на тениса на маса в СКТМ „Комфорт” и Варна.
Таня Карамфилова е родена е на 26 май 1984 година в Момчилград. Започва да играе пинг-понг на 7 години в родния си „Родопи”.  От 2002-ра до сега Таня е спечелила над 40 медала за СКТМ „Комфорт” от държавни първенства във всички възрасти – най-малко по три всяка година.
От 2002 до 2015 година Таня неизменно е част от националните отбори на България при девойки, кадетки и жени. До 2010 година тя участва с тях на всички балкански, европейски и световни първенства.
Завършва висше образование в ИУ – Варна. Таня е омъжена и майка на една прекрасна дъщеря – едногодишната Кристина.