СКТМ „Комфорт” взе три титли и два сребърни медала

Три шампионски титли и два сребърни медала спечелиха талантите на СКТМ „Комфорт“ от държавното първенство по тенис на маса до 10 години в Гоце Делчев.

Мирослав Шмидт и Анна Гудеманова са шампиони на България в индивидуалната напдпревара. Мирослав надигра съотборникът си Виктор Димитров с 3:0 гейма, а Анна в драматичен мач се наложи над А.Симонян с 3:2 гейма. Отборът на СКТМ „Комфорт” спечели категорично и отборната титла при момчетата, а при момичетата е втори.

Класиране-индивидуално:

Момчета до 10 години:

1. Мирослав Шмидт – „Комфорт“ Варна

2. Виктор Димитров – „Комфорт“ Варна

3.Джанер Юсеин – „Роподи“ Момчилград

Момичета до 10 години:

1.Анна Гудеманова – „Комфорт“ Варна

2. Анна Симонян – „Стоянстрой“ Пловдив

3. Верджиния Кашева – Златица

Добро представяне от „Комфорт” направи и Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.

Ивайло Йорданов също намери място в основната схема, но загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо състезание се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска – 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място.

Отделно СКТМ „Комфорт” участие в организиран турнир за купата на Гоце Делчев, организиран от общината и местният клуб. Варненските състезатели победиха Панагюрище с 3:0.

Добро представяне за Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.Ивайло Йорданов също намери място в основната схема, но загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо състезание се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска – 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място.