Сашо Цветков подкрепи деца с увреден слух

Халфът на Черно море Александър Цветков и другите 18 футболисти от националния отбор на България, които са на лагер-сбор за приятелската среща със Саудитска Арабия, дариха фланелка с автографи за благотворителен търг в полза на деца с увреден слух.

Мероприятието ще се проведе по време на турнира на Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори у нас, на който БФС и президентът Борислав Михайлов са официални партньори.

„Надяваме се, че фланелката ще се продаде на колкото се може по-висока цена, за да бъде подпомогната благородната кауза. Когато има нужда, ние винаги сме насреща“, заяви защитникът на националния отбор Васил Божиков.

На благотворителния търг ще бъдат разиграни екипи, сувенири и други футболни артикули, а събраните средства ще бъдат предоставени на Асоциация на родителите на деца с увреден слух (АРДУС).

Надпреварата ще се проведе на терените на „Спортна София“ в Зона Б5 (ул. „Българска морава“ 2) на 11 и 12 ноември. Официалното откриване е на 11 ноември от 12 часа, а финалът е на 12 ноември от 15 часа.

Това е осми традиционен турнир и пети под егидата на Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори у нас.

БФС осигурява безвъзмездно съдиите за мачовете от турнира.