Рангел Иванов ще се бие на гала вечер на Супер КОМБАТ

Варненецът гони реванш от румънец на шоуто в Мамая на 30 юли

Рангел Иванов е единственият варненец и българин, който ще участва в гала вечерта на веригата Супер КОМБАТ в румънския курорт Мамая на 30 юли от 22 часа. Той единствен от нашите ще се пусне и за втори път в главната карта на Супер КОМБАТ, което означава, че неговата среща отново ще бъде излъчена директно по Евроспорт.
В шоуто са включени 10 мача, като последният е черешката на тортата, с участието на звездата на домакините Каталин Морошану. Той ще срещне турчина Айгун.
Рангел излиза на ринга в седмия мач, а негов съперник в категория до 71 кг ще бъде Амансио Параскив. Боецът на варненския клуб „Дрийм“ ще гони реванш срещу румънеца за загубата си преди две години на същата гала вечер в Мамая.

30-03
Параскив има 150 срещи при аматьорите по бокс, като кикбоксьор е два пъти шампион на WAKO, а при професионалистите е изиграл 22 мача, в които е записал 19 победи. Победител в Супер КОМБАТ и настоящ носител на колана в своята категория.
„Параскив е силен физически, техниката му също е добра. За първия ми мач с него не бях подготвен добре, тъй като ми съобщиха само 10 дни по-рано и трябваше да сваля 5 кг до срещата. Щастлив съм, че ми даде реванш. Сега смятам да покажа най-доброто от себе си. Няма да се бием за колан, мачът ни ще е суперфайт (подгряващ)“, заяви за „Народно дело Седмицата“ 31-годишният Рангел Иванов.
Боецът пожела да благодари на брат си и негов треньор Добромир Иванов, на кондиционния специалист Венци Чанев, който отговаря за хранителния му режим, и на Светослав Георгиев.
„Тримата са най-близо до мен и на тях дължа всичко в спорта. Благодарен съм също и на световните шампиони по кикбокс Владимир Вълев-Питбула и Кристиян Георгиев. С двамата редовно правим спаринги, които ми помагат да съм максимално подготвен за боевете“, каза още Иванов.