Разтърсваща гледка: Мъртвец на улицата стресна варненци в събота сутрин

За покъртителна гледка съобщи наш читател в събота сутринта. На ъгъла на ул. „Радецки“ и „Христо Самсаров“ има труп. Полицията е отцепила района, на мястото лежи мъж с окървавена глава. Повече не мога ви кажа, както казах – отцепили са улицата от двете страни на по 20-30 метра“, съобщи наш читател.


Репортер на „Народно дело Седмицата“ веднага отиде на място, за да стане сам свидетел на ужасяващата гледка. Граждани коментираха, че най-вероятно става дума за самоубийство. Според някои човекът скочил от балкон или прозорец, а в него е открито и предсмъртно писмо. Тези твърдения обаче засега не са потвърдени официално.
По-късно от пресцентъра на полицията съобщиха следното за ситуацията: „ОДМВР – Варна, работи по случай с намерено тяло на мъж в централната част на града. Сигналът за инцидента е постъпил в 07:20 часа тази сутрин. Установено е, че се касае за 40- годишен мъж от Варна. По първоначални данни не се касае за криминално престъпление. Работата по случая продължава под надзора на РП – Варна.“