Разрушителя и други шампиони идват във Варна за уникално ММА шоу

Гала вечерта на бойните спортове е на 30 юли в зала „Конгресна“ на двореца

Титаните в бойните стилове идват във Варна за участие в грандиозно ММА шоу на 30 юли. Във вечерта на бойните спортове, която започва в 19:30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта, ще има общо 12 двубоя.
За да се насладят варненци на този впечатляващ боен спектакъл, заслугата е на Георги Анадолов, българин, живеещ в Англия. Той е президент на фирма Комбат Промоушън, която от години работи в Европа в сферата на спорта и шоубизнеса.
За втори път в България г-н Анадолов предлага на българската публика шоу, което ще е уникално по рода си.
На 28 юли у нас пристигнат европейски и световни шампиони в най-различни категории в бойните спортове. Ден по-късно т 19:30 часа ще се проведе официален кантар и пресконференция на входа на Морската градина, където ще вземат участие изпълнителят 100 кила, танцовия състав Lions crew и Багатур.
Пред входа на Морската градина на жителите на морската столица и нейните гости бяха представени звездите Джон Демел-Разрушителя и Али Ескиев. Двамата се срещнаха с фенове и ги поканиха лично на шоуто, в което ще участват.
Гала вечерта, посветена най-силните и най-атрактивните в новата ММА история, ще бъде открита от областния управител на Варна Стоян Пасев.
В титаничен сблъсък ще се изправят шампиони от различни стилове и вериги от цял свят.
Джон Демел-Разрушителя е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.

32-01
Али Ескиев е шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия.
Спечелилият наскоро британската титла на световната кикбокс асоциация (WKA) Камил Колтън идва в България само с една мисъл – да си тръгне с още една титла, тази на SFC. Срещу него ще се изправи непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името Терминатора.
Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката. 150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship) и Fusion MMА Томас Чевински също ще е сред атракциите в турнира.
Във Варна ще пристигнат още Анди Кънингам – шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кикбокс, както и Джими Уелън – световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN).
За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, организаторите от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ идва Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.
Гала вечерта на 30 юли ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“. Бойците ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои.
Всичко това, заедно с впечатляващите светлинни и звукови ефекти, международен екип от професионалисти означава само едно – гарантирано грандиозно ММА шоу.