Разказ пред телевизията: Огромни дупки зеят по основен булевард

 

За огромни дупки по бул. „Цар Освободител“ в района на варненския квартал „Владислав Варненчик“ сигнализираха зрители на БНТ2. Той е един от най-натоварените и води към индустриалната зона на града, много хипермаркети, мострени зали, сервизи и автокъщи. Венцислав Василев минава с автомобила си през тази част на булевард „Цар Освободител“ по няколко пъти на ден. Възмутен е от състоянието на настилката, но е принуден да се движи по пътя, за да стигне до работното си място. Дупките за него са голямо препятствие.
„Минаваме през тях, изкривяваме си джантите, гумите, гледай какви големи окопи са станали. Като завали дъжд пък, е още повече, направо страшно“, обяснява той.
Преди два месеца дупките са били запълнени със студена смес, но от нея сега няма и следа. „Да, имаше някакво запушване на дупките, ама ето пак. На зиг-заг как да се справим“, казва Пламен Ласкаев, цитиран от Блиц. От район „Владислав Варнечик“ заявиха, че до края на седмицата започва ремонт на проблемния участък. Дупките ще бъдат запълнени с топла смес, за пореден път.