Разказ от първо лице: Докато си пътувах с колата, видях стъклото си на сол

Наш читател се свърза с нас, за да разкаже една неприятна ситуация, която е можела да доведе до по-сериозни последици. Случката се е разиграла в „Повеляново“, ето го и разказа на мъжа:
„Здравейте уважаема редакция, искам да споделя с Вас за неприятното преживяване което имах. Случката се разигра в кв. Повеляново, община Варна, около 08:00 сутринта на 16.01. Пътувах към работа с личния си автомобил, когато при движение през въпросния квартал, пътя минава непосредствено до къщите, чух оглушителен звук, буквално тътен, който ме накара инстинктивно да наведа глава. Скоростта ми беше около 40 км. Веднага спрях и поглеждайки огледалото за обратно виждане видях, че задния ми панорамен прозорец е счупен и то не просто счупен а буквално беше взривен на хиляди малки парчета….От вън на прозореца ясно личеше дупката която бе причината за счупването. Само мога да гадая, точно какво причини този гръм и счупване, но съм убеден, а в последствие и специалистите които ми поставяха новия прозорец потвърдиха, че това е умишлено деяние. Напълно невъзможно е вътрешно напрежение в самия прозорец да доведе до този оглушителен гръм и последвалото счупване. В колата бях сам и слава Богу, тъй като счупването беше от страна на детското столче в което возя детето си….
Не знам дали това е случайност, нова мода за забавление или поредната проява на откровена тъпотия и липса на каквато и да е мозъчна дейност на някой, но къде живеем…? Това е повече от вандалско и цинично и само показва в какво общество живеем.
Друг коментар оставям на Вас!“