Предупреждение към шофьорите: Неадекватен тийнейджър изскача пред колите около пазар „Чаталджа“

Момче на възраст 13-14 години се движи опасно по пътното платно в района на пазар „Чаталджа“ във Варна. Наш репортер засне малолетния „в действие“ през миналата седмица. Очевидци обаче разказаха, че момчето повтаря неадекватните си действия от месеци. В района вече добре познават поведението му, което според мнозина се дължи на някакво психическо отклонение.
Тийнейджърът изскача неочаквано пред колите, при това на едно от най-опасните кръстовища във Варна – на бул. „Осми Приморски полк“ и ул. „Чаталджа“. Държанието му е определено предизвикателно към шофьорите, сякаш нарочно иска да бъде блъснат. Пред погледите на хората момчето нарочно изчака да светне червеният сигнал на светофара, за да тръгне да пресича, като след това спря демонстративно на средата на платното.


Малко преди това младежът, който носеше червен балон с формата на сърце, обикаляше съседните търговски обекти и крещеше на входовете им. На няколко пъти той извика нещо неразбираемо и към случайни минувачи. Каква е причината за неадекватното му поведение, е трудно да се каже, но за щастие никой не реагира на провокативното му държание.