Певицата Антоанела Петрова гостува в БНТ2

 

Певицата Антоанела Петрова е един от гостите, които ще могат да видят зрителите на рубриката „На светска вълна“ с Емо Ялъмов по БНТ2 на 2 февруари. Пред водещия Антоанела разкрива каква е равносметката й в професионален план за изминалата 2017 г., лесно ли се влиза в ролята на Лейди Уинтър от „Тримата мускетари“, остава ли й време за семейството и кои са новите проекти, по които работи.
Зрителите ще могат да видят също разговор с Александър Николов, директор продукция на най-новата лента на Мариан Вълев. Вълев преди няколко години изигра Росен Гацов – Куката в касовата продукция „Под прикритие“, а сега прави режисьорски дебют с „Лоши момичета“.
Мис Парти, чието истинско име е Мария Панева, е другата популярна личност, която застава пред камерата на „На светска вълна“.
Върху рубриката работят Емилиян Ялъмов с редактора Бистра Варнева. Оператор е Георги Христов, а монтажист – Владимир Томчев. Може да гледате „На светска вълна“ на 2 февруари от 17:20 ч. в предаването „България днес“ на БНТ2 от Варна.