Павлин Николов се завръща като шеф на „моряците“

 

Този месец на среща на ръководството на Черно море-Порт Варна за председател на общото събрание бе избран Павлин Николов, който е представител на един от основните спонсори на клуба. Както е известно, той бе и преди начело на клуба.

Водят се преговори за спонсорство с Пристанище Варна и общината, но към момента не е ясно какъв ще бъде бюджетът за новия сезон.

Старши треньорът на Черно море Спас Натов и помощникът му Георги Бакалов ще водят отбора и през следващия сезон в мъжкото първенство. Треньорският тандем пое тима в началото на миналия сезон, в който „моряците” започнаха много добре, а по време на кризата със смяната на ръководството остана начело и довърши сезона.

Всички треньори от варненската школа също ще продължат работата си, а целта ще бъдат не титли и медали, а създаване на бъдещи професионални играчи.

В края на месец май и началото на юни ще бъдат водени преговори с всички баскетболисти, които завършиха сезона в Черно море, като целта е възможно най-много от тях да останат и догодина. На този етап няма да има разговори с чужденци.