Павилион за понички стъписа родител

 

Наш читател се свърза с нас, за да сигнализира за нещо, което буди известно притеснение. Става въпрос за будка за понички в Детския кът в Морската градина. Ето и неговия разказ:
„Днес се натъкнах на една много притеснителна случка, която искам да споделя с вашите читатели, понеже знам, че ще достигне до много хора. В неделя, когато се разхождахме с моя син в Морската градина във Варна, на езерцето под ВИНС-а си взехме малки понички с шоколад и бяха много вкусни. Вчера решихме пак да си вземем, понеже видяхме, че шоколадът и поничките стоят, а продавачът не беше там. След дълго чакане той не се появи и ние решихме, когато се прибираме, да минем от там и тогава да си купим, но и тогава всичко си стоеше там, а него още го нямаше. На мен не ми направи особено впечатление и не се замислих до днес, когато пак се разхождахме и минахме от там да си купим. Поничките и течният шоколад стояха все още там на слънцето, а будката беше затворена. Явно всичко беше зарязано така след неделния ден. Много се ядосах, като се замислих за всички малки дечица и не само, които ядоха. Мисля, че е редно след работното време да се прибира всичко в хладилника“.
Не е ясно каква е причината поничките и будката да бъдат оставени в този вид, възможно е и да е следствие на извънредна ситуация.