Орлин Старокин се чувства супер в Черно море

 

Халфът на Черно море Орлин Старокин призна, че е щастлив от повиквателната за националния отбор за мачовете с Швеция и Холандия, въпреки че не записа на терена нито минути. Бившият играч на Левски добави, че всичко в сегашния му клуб е на високо ниво и обясни защо е избрал да играе за тима от Варна.

“Доста щастлив се чувствам, че съм част от националния отбор. Искам да благодаря за доверието, което гн Хубчев ми е гласувал заедно с неговия щаб”, каза 30-годишният Старокин в предаванетоДомът на футбола”.

“Черно море от доста години е фактор в нашето първенство. Отборът играе доста приятен за окото футбол. За другите отбори е трудно да играят във Варна, обичам този стил, който се практикува от Черно море. Към това предизвикателство ме подтикна и това, че вече съм работил в Левски с гн Иванов. Това е основното, а освен това отборът си има база, всичко е на добро ниво.

Добрия старт в първенството? Аз лично съм го очаквал, защото знам с какви футболисти разполагаме и как сме тренирали в подготвителния период”, продължи юношата на ЦСКА.

“Играл съм в Левски и съм супер благодарен на тези хора и естествено на Георги Иванов, защото той ме взе. Нямам мачове за първия отбор на ЦСКА. Радостен съм от кариерата ми досега. Имал съм доста спънки, които не са били приятни, но мисля, че трябва да имаш характер и да продължаваш напредкогато паднеш, да се изправиш и да продължиш”, каза още Старокин.