Оплакване от зловещ шум: Мотористите нарочно си махат ауспусите

Читател ни писа на електронната поща, за да изрази възмущение от ежедневния терор, на който Варна е подлагана от водачи на мотоциклети. От мнението му става ясно, че той специално е проучил каква е ситуацията. А иначе от бясното бръмчене страдат всички. Варненецът изпрати и свои снимки, които илюстрират точно за какво става въпрос.
„Искам да изразя гражданската си позиция относно ежедневния терор, на който градът ни е подложен от мотористите. Видно от снимките, от петима мотористи трима карат без регистрация, а останалите двама имат регистрационни табели, но те са скрити под калника и не са видими.

8 - Motori 1

Настоящите снимки само илюстрират една стандартна ситуация. Всяка вечер градските булеварди се превръщат в състезателни писти за безразсъдни мотористи, повечето каращи без нужната правоспособност с нерегистрирани и крадени мотори. Нарочно си махат ауспусите и причиняват зловещ шум, особено през малките часове на денонощието. Няколко пъти съм се обаждал в Първо и Второ РПУ, но никой не взема отношение! Докога ще ни тероризират? До следващия нещастен случай?”, пита в заключение нашият читател.