Нов проблем с боклука: Масово контейнерите са обърнати настрани, стоят така с дни

Странни снимки изпрати миналата седмица наша читателка на редакционната ни поща. Оказва се, че от известно време жителите на варненския квартал „Левски” са поставени пред главоблъсканица – как да си хвърлят сутрин боклука.

9 - Kazani 2
„Вече цяла седмица казаните за боклук из кв. „Левски” са в този вид. Обърнати са и е невъзможно да се изхвърли боклук в тях. Не мисля, че са вандали, защото минават колите за боклук, обират сметта от казаните и ги оставят пак така, полегнали”, коментира нашият читател.
Ситуацията с обърнатите стари „борби“ се повтаря и на други места в града, където също се намериха доста възмутени граждани.

9 - Kazani 3
„Докога ще търпим мизерията във Варна!?“, така започва писмото си възмутената варненка Александра Илиева, която изпрати и красноречива снимка до редакционната поща. Ето какво написа още тя: „Това вече е срамота! Подменят се казаните за боклук с нови в Цветния квартал във Варна, а старите кой ще ги махне? Пълна мизерия! Тези стари казани, захвърлени така, заемат паркоместа – къде да спират живеещите!? Носи се изключително неприятна миризма и плъзват какви ли не зарази от боклука, който не е изхвърлян от почти два дена, да не кажа и повече. Докога ще продължаваме да търпим тази мизерия?