Нова „партийна“ дупка: Пишеш „ГЕРБ“ на разбития асфалт – ремонтират го веднага

 

Във Варна продължава традицията дупките да се ограждат с боя и към това да се прибавя името на управляващата града и държавата партия – ГЕРБ. Този път грозната яма в асфалта беше на ул. „Никола Вапцаров“ зад Военноморското училище.
Проблемите на тази пътна отсечка са стари и не веднъж сме публикували оплаквания на граждани от състоянието й. Преди време тя беше изцяло изровена за изграждането на нова инфраструктура, част от канализационната система на Варна. След завършването на обекта, улицата беше изцяло асфалтирана, но скоро започнаха течове, аварии и пропадания на настилката. Така по обновената улица се появиха десетки кръпки, някои от които се застъпват. Очевидно е, че ул. „Никола Вапцаров“ има нужда от цялостен ремонт, но засега общината няма планове да го направи. Не е ясно дали асфалтът, поставен при последния голям ремонт, е още в гаранция.
Преди време друга дупка в центъра на Варна беше „украсена“ с надпис ГЕРБ. Малко след това последва незабавен ремонт. В този случай се получи същото. След като снимката на „партийната“ дупка беше публикувана в най-четения варненски информационен сайт „Петел.бг“ миналия вторник, в петък вече беше ремонтирана, съобщиха наши читатели.