Никола Спасов води португалци в Черно море

 Треньорът е набелязал и южноамериканци

31-01
Треньорът на Черно море Никола Спасов, който се очаква да подпише нов договор през седмицата, ще доведе един куп нови чужденци. Бат Кольо е набелязал за привличане трима португалци и няколко южноамериканци. В селекцията се включени и български свободни агенти. Желанието на треньора е да приключи на 80 % с летните покупки до първата тренировка от лятната подготовка, за да може новите да имат достатъчно време да се интегрират към тима. Конкретно, Спасов търси на пазара трима защитници, двама опорни халфове, един разиграващ и двама-трима нападатели.
Както е известно, от тези, които играха през изминаващия сезон, останаха Георги Китанов, Саша Чанович, Даниел Георгиев, Траян Траянов, Пламен Николов, Михаил Венков, Тодор Паланков, Георги Илиев, Бекир Расим, Стефан Станчев, Владо Романов, Андреас Васев, Бакари, Мартин Костадинов, Илиян Неделчев и Валентин Йосков.
Черно море завърши на шесто място в „А” група. В последния си мач от първенството „моряците” изгубиха с 1:2 от Локомотив в Пловдив. За варненци вкара капитанът Георги Илиев.