На метри от сградата на дирекцията на МВР: Неадекватна жена рани с нож минувачи в центъра

 

Кървав екшън пред погледите на много очевидци се разигра в средата на миналата седмица до Римските терми във Варна. Свидетелствата за станалото бяха публикувани от електронното издание Varnahot.com, което разпространи и снимки от местопрестъплението. Малко преди 20 ч. две жени, които според очевидци са били неадекватни и най-вероятно под въздействие на наркотици, излезли от входа на блока на ъгъла срещу бистрото на входа на археологически паметник. Едната извадила нож и започнала да вика „Луцифер“. В следващия момент тя е нападнала нищо неподозираща минувачка с нож, според очевидците, и е нанесла рана. Мъж веднага се е притекъл на помощ, за да я защити, но тя нападнала и него, като го порязала сериозно. С общи усилия жената е била обезвредена.


Всичко това се случило буквално на метри от Областната дирекция на МВР. Съвсем логично, реакцията на органите на реда е била светкавична. Впоследствие линейка е откарала пострадалия мъж в болница, като той е загубил кръв. Агресивното момиче пък било арестувано.
На следващия ден от полицията във Варна разкриха подробности около кървавия екшън до Римските терми във Варна. „Инцидентът е станал около 19,40 ч. 23-годишна жена, която е била в неадекватно състояние, е нападнала граждани, които се опитали да я успокоят и да я задържат до пристигането на полицейските служители. Пострадали са мъж и жена, които са с прорезни рани. Няма опасност за живота им. Състоянието на мъжа е малко по-сериозно, тъй като има срязано сухожилие. Работата по случая продължава, тъй като жената е била настанена в специализирано заведение“, заяви говорител на ОДМВР – Варна.

Фото „Варна хот“