Намериха мъртъв ученик на тротоар пред блок

Младо момче е открито мъртво в нощта срещу неделя пред блок, съобщи varnautre.bg. Информацията за намерено тяло на непълнолетно момче е потвърдена от полицията. То лежало на тротоара на бул. “Осми приморски полк”. Според полицията няма данни за насилствена смърт, но предстоят аутопсия и разследване. От пресцентъра на полицията уточниха само, че “причината за смъртта се установява”.
Момчето е ученик от Първа езикова гимназия, научи varnautre.bg. Детето е било в осми клас. Според първоначалната версия ученикът е паднал от един от балконите. Стана ясно, че момчето се е занимавало с ММА и дори е печелил медали в свободните боеве.
Малко след това на стената му във фейсбук бяха публикувани съболезнования от приятели и съученици. Десетки приятели и близки изрозиха своите чувства и мисли като коментари във форума под новината за трагедията. Един от коментарите е особено силен. Приятел или познат на загиналия ученик пише, че следното: „Дано намерят убийците бързо ! Той обичаше живота и имаше ясна цел! Самоубийството е изключено като вариант за него”. В допълнение се казва, че момчето е научено да не се предава никога. В този момент най-кошмарната версия за смъртта на ученика е, че е бил бутнат от някой от високите етажи на блока, пред който е открит.