Нагло безхаберие: Опасна дупка в центъра зее вече близо месец, никой не реагира

Огромната дупка на ул. „Никола Вапцаров“ във Варна, която предизвиква оплаквания на граждани вече почти месец, продължава да зее в асфалта. Нещо повече, разширява се, твърди наша читателка, която ни написа гневно писмо. Ето какво пише жената:
„Пиша ви във връзка с поредното несериозно отношение на хората извършващи някакъв вид ремонти и т.н и оставящи след себе си улица в безобразно състояние. След един от поройните дъждове въпросното място беше с надигнат асфалт, след това разкопано, дупката се увеличава, а мястото е с постоянен трафик. Става въпрос за ул. „Никола Вапцаров“, точно пред ЦБА. От две седмици стои с някакви ограждения и няма никакви признаци за възстановяването му. Частта, където се заобикаля, също е в безобразно неравно състояние. Колко ли още време ще е необходимо някой да вземе мерки?!“

10-dupka2 10-dupka1
Че дупката е опасна, няма никакво съмнение. Първият повод да пишем за нея беше паднал велосипедист, който не успя да се справи с изненадата на неравния терен. Следим с огромен интерес историята на тази дупка, която показва най-добре как се реагира на проблемите и на оплакванията на гражданите във Варна.