Модерна романтика: Свилен сподели чрез медиите чувствата си към момичето, което обича

 

Читател на най-четения варненски сайт „Петел“ изпрати до екипа ни своята истинска, разтърсваща и много искрена любовна изповед. Свилен Иванов сподели с нас, а също и с огромната ни аудитория чувствата си към своето любимо момиче, което е на път да замине надалеч в стремеж да постигне целите, които си е поставило.
Без да даваме съвети или оценки, публикуваме посланието, което ни изпрати Свилен, с надеждата, че тази дълбока и истинска любов ще продължи:

„Моята история е за едно момиче.
Момиче като никое друго!
Момичето, в което се влюбих и което ще обичам цял живот !
Наричам я моята принцеса, не защото се държи като такава, а защото за мен тя е точно това – една принцеса !
Моята принцеса не е като останалите момичета, тя е една от малкото, които не ги интересува парите и външния вид. Тя е красива, без да използва разни там гримове, тя е забавна, тя е директна и понякога саркастична до болка, тя е голям инат и е много, много силна, но в същото време е много нежна и ранима, тя обича да чете и да рисува!
Обичам я толкова много, че не знам какво бих правил, ако я няма и за ден в живота ми. Обичам да я гледам как спи, как се мръщи, когато се опитва да се съсредоточи, как несъзнателно си подсвирква, докато си готвим, как винаги, където и да сме, търси ръката ми, обичам, когато допира чело до устните ми преди да заспи, как след това вече заспала се катурва върху мен.
Обожавам това, че когато я целуна зад врата, тя се обляга върху мен и затваря очи, сякаш е на най-хубавото място, пристрастен съм към мириса на кожата ѝ, към устните ѝ, към вечната ѝ усмивка и нелепия ѝ смях.
Тя е човек, който винаги довежда нещата си до края и никой не може да я спре, виждам, че сега се колебае дали да замине или да остане при мен, иска отговора от мен, но как мога да ѝ кажа „Остани!“. Не мога да го направя!
Вслушай се в сърцето си !
Не мога и да живея без нея !
Сега сигурно ще си помислите, че това са просто думи, но аз наистина не виждам живота си без нея.
Тя е моето слънце, а когато си тръгне, за мен ще настъпи затъмнението!“