Младеж от Варна търси спонсори, за да осъществи мечтата си

 

Георги Цонев от Варна се върза с екипа ни, за да разкаже за своята страст и да опита да намери свои съмишленици, които да му помогнат морално и финансово за сбъдването на мечтата му. Ето какво написа той до нас:
„Казвам се Георги Цонев и съм родом от морската столица на България, Варна. Още от много малък (3-годишен) чичо ми ме запали по автомобилния спорт и преди около половин година окончателно реших, че искам от Сезон 2018 да започна моята кариера в Шампионата за планински изкачвания на България. Роден съм през 1999 и тази година навършвам пълнолетие. Успях с мои лични, спестени пари, да си закупя Рено Клио Енержи, което реших да бъде моят първи и, надявам се, един от многото състезателни автомобили. Когато го закупих, веднага започнах да го разглобявам и, за съжаление, стигнах само дотам… За да може колата да бъде конкурентна и добре направена са ми нужни поне 10 000 лева, които за момента не мога да изкарам с работа, тъй като съм все още само на 17.
Зад гърба ми стои обаче най-голямото име в българския автомобилен спорт – моят идол и добър приятел, пилотът Илия Царски. Още от малък съм един от най-големите привърженици на 18-кратния шампион на България и пътувам неотлъчно с него на всяко едно състезание, на което участва.
Когато започна да се състезавам, аз ще бъда лицензиран за отбора на г-н Царски – Автоцар Рали Сервиз. Търся спонсори, които да ми помогнат финансово, материално и морално в това мое начинание. Аз съм младо момче и за момента не мога да се облегна на професионална, автомобилна, спортна автобиография, но в сърцето ми гори пламъкът за победи и изграждане на име в света на автомобилния спорт. Имам голямо желание, мотивация и воля, и бих направил всичко, за да осъществя целта ми!“