Мишо Шамара в телевизионна изповед: Заминах заради Борисов, искам децата ми да израснат в Америка

Заминах си от страната заради Бойко Борисов. Това е човек, който няма никаква идея как функционира нормалният свят. Не може една модерна страна да се управлява еднолично. Той е несправедлив човек, един лош човек. В една демокрация премиерите са наши служители. Той е наш служител, той е чиновник, а се държи като господар. Това е бай Тошо. Аз мразех комунизма точно заради това. В неговата партия се гласува на 100%, това се случва само в партията на Ким Чен Ун. Това заяви Мишо Шамара в интервю по Нова телевизия.
„От САЩ нещата в Европа не изглеждат както от България. Тук има прекалено много пропаганда и изкривяване на фактите, там такива неща не вървят. Най-голямата ми грешка е, че съм откровен, защото вярвам в каузи и това ми носи загуби“, това каза варненският рапър, който живее от две години отвъд Океана. Той бе категоричен, че иска децата му да живеят в Америка, защото там всичко се върши, както трябва, по правила.
„Аз съм изпял „Фенки, фенки”, кой ще ми повярва, ако реша да ставам политик, така че не смятам да се развивам в тази посока”, каза още Шамара. Той посочи, че е отвратен от случващото се в България и не възнамерява да остава тук. „В САЩ е моят дом и на моето семейство, не се притеснявам да си карам колата, не се оглеждам за сенки във входа на сградата, където живея. Има проблеми и в това общество, но хората се борят да ги решават”, потвърди рапърът.
„Нищо не ми липсва там от България, купувам си български стоки, има къде да хапна шкембе, има и много българи, това е за мен голямата България, тук е малката”, казва Шамара.
„Това, че има двама луди братя, означава ли, че всички други имигранти са изроди?“, недоумява Шамара по адрес на братята Бакрауи, които извършиха атентатите в Брюксел през изминалата седмица.
„Абсолютно съм за Меркел! Коя част в Европа е по-развита – западната или източната? Орбан е открит неонацист, но имай предвид, че цялата пропаганда се финансира от Русия“, е мнението на Мишо Шамара. Искам децата ми да живеят в Америка. Там е страната, която няма граници. „Най-голямата ми грешка е може би, че съм прекалено откровен, но аз имам мнение. Може би моето его е моят проблем“, допълни Шамара. Той си признава, че се срамува от някои песни, които е изпял. Сега гордостта му са двете му деца и не се срамува да плаче.