МВР търси съдействие за разкриването на грабеж

 

МВР се обърна към медиите с молба за съдействие във връзка с разпространение на информация за грабеж на мобилен телефон. От там изпращат до редакцията ни и видео с извършителя. Случката е станала на спирка „Тракия“. Вижда се как добре облечен млад мъж бяга, последван от млада жена, която явно е жертвата.
Молбата е, който има информация по случая, да съдейства. Видеото е от камерите на близките заведения. Грабеж на мобилен телефон е извършен на 13 април около 19.50 часа. Неизвестен мъж издърпва мобилен телефон от ръцете на млада жена и побягва в посока Кооперативен пазар – Варна.
По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което са извършени множество оперативно-издирвателни действия. Към момента самоличността на извършителя не е установена.
Във връзка с това ОДМВР – Варна, отправя апел за съдействие – всеки, който разпознае човека от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на разследващите, може да сигнализира при гарантирана анонимност на тел. 112, 052/615 166 или в най-близкото поделение на МВР. Издирваният мъж е 20-25-годишен, средно висок, облечен е с дънки и синьо яке.