МВР иска помощ от хората за издирване

ОДМВР – Варна, издирва лицето ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВ, на 38 години, напуснал дома си в с. Бозвелийско, общ. Провадия, около 02,30 ч. на 11.01.2017 г. под предлог, че отива до външната тоалетна на къщата. Следите му, оставени в снега, водят към центъра на селото, където се губят, и от тогава е в неизвестност. Лицето е с психично заболяване и в недобро здравословно състояние.
Описание: мъж на видима възраст около 40 години, ръст – около 180 см; телосложение – слабо; лице – слабо, бяло, продълговато; коса – светло кестенява, къса, права; очи – кафяви;
Облекло: шушлякова шуба – черна на цвят, анцуг – долнище, тъмносин на цвят; блуза от изкуствена материя с яка и цип в горната си част, като ръкавите са в тъмносин цвят, а в предната част е на хоризонтални ленти със светло и тъмносин цвят; гумени ботуши – сиво-зелен цвят; на главата е имал плетена шапка – черна на цвят.
Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВq да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.