Майката на изчезналия във Варна Ларс умолява: Помогнете да намеря детето си

Видеоклип на изчезналия във Варна Ларс Митанк се върти от няколко дни по различни медии в Германия и интернет пространството. Неговите роднини са го направили с надеждата, че по този начин ще могат да го открият.
Думите в клипа са преведени на български и английски, за да може повече хора в България и чужбина да го разберат и разпространят, разказва майката на младия мъж, който е в неизвестност от 8 юли 2014 г., пише standartnews.com.
Близките на изчезналия след почивка във Варна германец Ларс Митанк направиха видеоклип, който е разпратен до множество телевизии и радиостанции в Германия и вече се излъчва по някои от тях. Майката на младия мъж се надява, че това ще помогне при откриването му. Тя умолява видеото, което е преведено на български и английски, да бъде споделяно в социалните мрежи и да достигне до повече хора.

11-lars
Сандра Митанг разказва във видеото как синът й го няма след почивка в Златни пясъци. Там той участва в сбиване, при което му е спукано тъпанчето, и той не може да се прибере в Германия заедно с приятелите си. После преспива в хотел на същия курорт и най-вероятно е бил преследван, смята жената.
Частни детективи продължават да търсят Ларс, но до момента няма и следи от него. Родителите на момчето обявиха, че ще дадат 80 000 лева на този, който им помогне да го открият.