Лято 2016 – най-горещите тенденции

1. Костюм за мореплаване. Може да проверите в гардероба си за класически тъмносин костюм с геометрични фигури, какъвто със сигурност не може да нямате. Носете го с ефирен потник и го съчетайте с червено, бяло или синьо сако. Непременно в аутфита ви нека присъстват живи и активизиращи нюанси на червено и синьо, които може да замените с близки до тях цветове, за да оставите подписа на стила флот. Добавете златен акцент! Например нотка лукс с широка златна гривна. Готови за офиса или за сутрешна разходка, може да се чувствате удобно и уверено, под нежния полъх на морския бриз.

2. Цветна бомба. Лятото е времето, в което се любуваме на цветя, слънце, пясък, море и спокойствие. Това е моментът, в който се носят мини рокли и къси панталони на бос крак. Моментът, когато идват маншетите на дънките и завързаните краища на ризите отдолу, носещи тропически въздух! Кецовете  са обичани от всички момичета, защото внасят удобството и комфорт, охлаждайки техния стил. Сега е моментът тяхната версия с цъфнали цветя да стане по-игрива и жизнерадостна от всякога, и да се превърне в техен спътник, придружаващ всяко облекло от сутрин до вечер.

3. Без игрички, просто спорт. Сега е идеалното време за колоездене, джогинг и разходки сред природата, така че не губете време! Сложете си платнени обувки с бойфренд дънки и бяла тениска с цветен детайл. С този удобен костюм може да се движите без ограничения и да направите сутрешното си упражнение със стил и отношение. Не забравяйте да вземете със себе си сламена шапка. Освен защита ще добавите допълнителни точки за стил и елегантност.

4. Boho въздух. За почитателите на бохемския стил … носете шити монохромни платнени обувки  с печатан кафтан с дантела, които може да комбинирате с къси шорти. А Boho огърлица ще даде последен щрих и ето – перфектното облекло за концерти, театър или кино на открито!

Източник: е-obuvki.com