Кошмарно начало на годината: Аларма на кола не спря да пищи 24 часа, гражданите – безсилни

„На ул. „Студентска“, блок 4, аларма на кола не спира да свири вече 24 часа“, съобщи ни читателка на редакционната поща в първия ден на 2017-а. Неприятната ситуация причинила на нея и на съседите и възможно най-лошото начало на новата година. След пиратките и шумната веселба в новогодишната нощ, те не успели да се наспят изобщо, което е голям проблем за всеки, който иска да си почине след интензивните празненства.
Най-лошото е обаче, че гражданите се оказаха тотално безсилни пред алармения тормоз. Институциите се оказаха неподготвени за такава ситуация и на практика не успяха да намерят каквото и да е решение, за да осигурят необходимото спокойствие на гражданите.
„Днес се свързах с общинска полиция Варна, но ми отговориха, че имат за случая вече много оплаквания, но не могат нищо да направят. Колата няма регистрационни номера, а на предното стъкло има бележка с надпис на Министерство на вътрешните работи, пропуск и номер В ….. ВВ. Изпращам снимка на този пропуск и снимка на колата, направена от балкона. Моля, ако можете, разпространете информацията, защото за нас, живеещите на „Студентска“ 4, това означава втора безсънна нощ. Надявам се да ни помогнете колата да бъде преместена!“, оплака се нашата читателка в първия ден на 2017-а. Публикуваме и двата кадъра с надежда, че ако не санкция, то поне някаква форма на справедливост ще застигне собственика на автомобила, причинил огромното неудобство на потърпевшите варненци.