Котката се завръща в Девня

 

Треньорът на Девня 2005 Николай Кателиев ще влиза по-рядко в игра напролет, съобщи за „Народно дело Седмицата“ неговият брат и играещ президент на клуба Диян Кателиев. Както е известно, 39-годишният Николай влизаше и в игра по време на есенния полусезон, но повече няма да се появява на терена.


„Николай ще се концентрира единствено върху треньорската дейност. Целта ни напролет е да направим първенството в „А“ областна група интересно и докато имаме теоретични шансове, да се борим за първото място“, каза Диян.
Както е известно, девненци зимуват на пето място с 21 точки, с 5 по-малко от лидера Тополи 2010.
Разбра се още, че в Девня 2005 се завръща вратарят Мирослав Андреев-Котката. Той бе известно време съдия и стигна до третия ешелон, но е решил отново да е футболист. В състава остават и юношите на Спартак 1918 Калоян Иванов-Кико и Пламен Иванов-Тигъра.
„Ще играем контроли с два отбора от „В“ група. На 4 февруари съперник ще ни бъде Суворово, а на 10-и срещаме Спартак 1918, като в зависимост то времето ще преценим дали срещата да е в кв. „Повеляново“ или на стадион „Локомотив“ във Варна. Другите ни проверки са с Тополи 2010 и юношите до 19 години на Балчик“, заяви още Диян Кателиев.