Кой тип керемиди да сложим на покрива – битумни или обикновени

 

И за двата типа керемиди най-добре да се посъветвате със специалист по покривите. А за да бъдете сигурни, наемете фирма. Различните хора харесват различни типове покриви. Има такива, които си падат традиционалисти, на тях им харесват обикновените селски покриви. Но има и такива, които искат нещо по-различно и модерно в излъчването на покрива. Тези хора държат покрива им да бъде от битумни керемиди. И при единия, и при другия тип покриви има предимства и недостатъци. Но най-добрия начин за изграждане е да наемете фирма за покриви. Някои от вас ще се запитат, защо сами не пробват да сложат керемидите. Информация за това как се слагат битумни керемиди има достатъчно в интернет. Там има клипове и статии, които надълго и нашироко разясняват поставянето на битумни керемиди. Много хора държат сами да правят ремонтите у дома, за добро или лошо. Нашият съвет е да не предприемате нищо, освен ако не сте сигурни в крайния резултат. Пазара на услуги предлага и ремонти на покриви. Освен това ако наемете специалисти, които да поставят керемидите вместо вас, можете да изискате договор. Така ще имате гаранция за качествено свършена работа. Защото при проблем, те ще носят отговорност.

Недейте да поемате риска сами да се качите на покрива. Това е опасно и може да ви коства живота. Просто не е оправдан риск. Всяко погрешно движение може да ви бъде последно, така че замислете се дали да се качите. Ние ви съветваме да поверите работата на фирма.

Ако все пак решите сами да поправяте покрива, е твърде вероятно крайния резултат да не бъде задоволителен. Не всеки човек разбира от всичко и това е нормално. Все пак се изискват специфични умения и познания при поправка и ремонт на покрив, а доста често и експертно мнение. Представете си какво ще стане, ако поставите керемидите неправилно – рискувате да наводните дома си. Така ще съсипете покъщнината. И в крайна сметка пак ще трябва да наемате специалисти. Накрая, като теглите чертата – ще сте похарчили огромна сума пари.