Камчия ви очаква на брега на морето

Разнообразни детски лагерни смени на брега на морето, семейна ваканция сред тишина и живописна природа, богат културен и спортен календар предлага на гостите си Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ за лято 2016. С отличните условия за творчество, образование, спорт и грижа за здравето Камчия стана символ на качествения отдих в България.

За децата
Игри на морския бряг, срещи с известни личности и вълнуващи приключения  са включени в тематичните лагерни смени. Сред най-атрактивните предложения за това лято са:
„Море, музика и спорт“ – школа за бъдещи победители, които разбират, че здравето е висша ценност
„Земята – нашият дом“ е за млади изследователи, които изследват връзките между човека, Земята и Космоса в разнообразни игри, походи и експерименти
„Космосът и ние“ – програма, в която децата ще се „скачват“ с Международната космическа станция, чрез практически тренировки с аналога на спускаемия космически апарат СОЮЗ-ТМА, ще посетят авиокосмическия център, планетариума, обсерваторията.
Езиковите смени „С миром говорим на русском языке“ и „Шагнуть в русский мир“ – на руски език, и Leaders – на английски език.
„Млади журналисти“ и „Лидерът и неговия екип“ са насочени към професионалното ориентиране на младите хора.
Всяка смяна завършва с издание на Международния фестивал за детско творчество „Звездите на Камчия“, който се провежда под знака на ЮНЕСКО. Тук от 1 до 12 юли „Имперският руски балет“ ще събере за мастър клас най-талантливите ученици по балет от целия свят. „Камчия» ще бъде домакин и на Първия международен детски танцов фестивал Grand Dance Academy. От 22 юни е международният фестивал „Заедно в ХХІ век“.
Децата се настаняват в модерните кампуси „Черноморски” и „Радуга”. През целия ден те са ангажирани със занимания на плажа и сред живописния лесопарк, със спорт, културна програма, екскурзии, развлечения. Храненето е съобразено със световните стандарти. Осигурени са 24-часова охрана и медицинско обслужване.

24-1

Семейна ваканция
Романтичното вилно селище «Пирин» и потъналият в зеленина хотел «Лонгоз» са идеално място за семейна почивка. Тук може да чуете кълвачи, да усетите аромата на морето и да останете на саме с морския бриз. Комплексът предлага и отлични условия за спорт, рекреация и възстановяване в Спортен комплекс «Камчия» и Лечебно диагностичен и балнеоблогичен център «Здравец».
На разположение на гостите са две киноконцертни зали, атриум, конферентни, изложбени и хореографски зали, библиотеки, кабинети по изкуства. Тук е и единственият в новата история на България Амфитеатър с 2000 места, който отговаря на световните изисквания за провеждане на международни форуми и фестивали.
Комплексът е предпочитана дестинация за детски, семеен туризъм, за отдих 60+, за организиране на фестивали, концерти, изложби, а също и за бизнес и конгресен туризъм.
Очакваме ви! Тук е прекрасно!
Контакти:
централен офис:
София, 1680
ул. «Тунджа» 53
тел./факс +359 2858 19 28
e-mail: sokkamchia-sofia@einet.bg
За резервации и запитвания:
sokkamchia_prodajbi@abv.bg
www.sok-kamchia.com