Как Twitch обединява Е-sports фенове от цял свят?

Ако сте фен на електронните спортове, то най-вероятно сте чували за Twitch – платформата, чрез която всеки може да гледа живо предаване на любимия си Е-спорт. Удобствата, които предлага сайтът, определено не са за пренебрегване, а допълнителните функции, с които можем да разполагаме (в замяна на символична сума), са доста разнообразни и интересни. Освен това, Twitch доста често е “виновник“ за нови запознанства с интересни хора! 

Нека обърнем внимание на различните функции на програмата и разгледаме по-подробно изборa, опциите и видовете събития, които тя може да предложи.

Как да гледаме Е-спорт турнири в Twitch?

Знаете ли какво търсите, кое точно събитие желаете да гледате и с кои/какви хора искате да разговаряте, имате опцията да го намерите веднага, просто като въведете името му в търсачката, намираща се в горната половина на начална страница. Стига да се регистрирате, самите вие също можете да предавате на живо, да добавяте коментари и прочие.

Ако пък не сте особено ориентирани и просто си търсите събитие на случаен принцип, можете да попаднете на доста интересни открития, било то на нови играчи или видеа със стратегии и полезни съвети. А защо не и нов електронен спорт, който да включите в списъка си с интереси? 

Единственото, на което трябва да кликнете, е един от трите бутона вляво на търсачката – Browse, E-sports или Music. Както можете да се досетите, през първия имате възможността да разгледате категории и канали на живо на различни тематики, като видео игри, слотове, изкуство, музика и т.н. Във втората страница ви очакват всички електронни спортове, придружени с видеа, геймплей уроци и още. Третият бутон пък е изцяло посветен на музиката. Разнообразие и огромен избор – знаете какво означава това: хиляди канали с лайв стрийм и множество уроци по пеене и танци.

Каквито и да са интересите ви, бъдете сигурни, че най-вероятно ще откриете много материали, интересни идеи и свои съмишленици в Twitch! 

Чат стаи

Една от най-интересните, готини и забавни функции, които Twitch предлага, са именно чат стаите към предаванията на живо. Те представляват прозорчета за общуване с останалите зрители на предаването – често пъти хора с интереси, сходни на вашите. Това е чудесна възможност да общувате с всеки, по всяко време и на която тема пожелаете! Там имате възможност да говорите с фенове на любимия ви Е-спорт от цял свят, докато учите нови неща, играете игри, гледате предавания и се забавлявате.  

Дори live stream-овете и видеата за електронни спортове в някои български онлайн казина се предават именно от платформата на Twitch. Един от букмейкърските сайтове е Bwin – петзвезден дигитален игрален дом с високи коефициенти, на чиято онлайн платформа електронните спортове се излъчват напълно безплатно, а регистрация не е нужна. 

Ако желаете да научите повече за букмейкъра и какво предлага той, можете да погледнете подробно ревю на bwin линк от nostrabet – един от най-подробните и надеждни сайтове за мнения, класации и статистики. 

Искаме да ви напомним, че залозите не са шега и трябва да бъдете много внимателни и отговорни, ако решите да играете!

Надяваме се да сме ви били максимално полезни с тази статия, чийто фокус падна върху Twitch, какво представлява той и дали си струва. Нашият отговор е категорично да! Ще се радваме да чуем и вашите мнения и опит. Ако имате интерес към електронни спортове, а не сте тествали платформата, направете го! Убедени сме, че ще останете доволни!