Как турнирите станаха норма при онлайн букмейкърите?

Онлайн букмейкърите непрестанно се опитват да усъвършенстват своята услуга, предлагайки нови и нови възможности на своите клиенти. Това включва не само добавянето на свежи възможности за игра, апетитни бонуси и всичко останало, но и нещо все по-актуално – турнирите.

Турнирите са състезания, които се провеждат от самите оператори, предоставящи на потребителите възможност да спечелят награди. Бихме казали, че в случая няма утвърден стандарт за начина, по който се провежда един турнир – всеки оператор го прави по собствен начин, намирайки най-добрата формула за себе си.

Пример за български букмейкър, който непрекъснато организира турнири за своите потребители, е компанията Winbet. Ако тази статия ви мотивира да си направите акаунт там,може да намерите Winbet бонуси в www.nostrabet.com.

И така, как изглежда един турнир в Winbet и в какво се състои той?

Висша Лига Турнир е пример за надпревара, фокусирана върху едно определено футболно първенство. В този случай – английската Висша лига. Тук играчите получават възможността да прогнозират мачовете от този шампионат, като същевременно те се борят за първото място в генералното класиране. Който завърши на първо място ще получи хубава награда.

Кешаут турнир е друга надпревара, която Winbet организира. Тук надпреварата е на ежедневна база, като играчите печелят точки спрямо залозите, които успешно са затворили с популярната функция кеш аут.

Стигаме и до Winbet Sport Open, който също можем да добавим към турнирите на българския бетинг оператор. Тук отново имаме предвидени награди, като такива се раздават на класиралите се от 1-во до 50-то място в генералното класиране.

Надпреварите на Winbet са добър пример за турнири, организирани от самия букмейкър в платформата му. По този начин играчите се стимулират да играят още повече, подтикнати не само от възможността за награда, но и от състезателния елемент, който ги завладява. Организирането на подобен шампионат със сигурност не е лесна задача, но това е сигурен начин залагащите да бъдат ангажирани да тестват уменията си, изправяйки се един срещу друг. В този ред на мисли, усилията на оператора напълно си струват.

Турнирите могат да се провеждат не само в сферата на спортните залози, но и при казино сегмента, ако има такъв. Тук любителите на този тип хазарт могат да премерят сили в игри като слотове, рулетка, блекджек, бакара, покер и други. Наградните фондове са добри, а тръпката от съревнованието с други играчи – страхотна.

Можем да предполагаме, че турнирите са средство за привличане на интерес, което онлайн операторите ще продължат да развиват все повече в бъдеще. Днес конкуренцията между различните букмейкъри е голяма, което налага те да стават все по-добри, за да привличат клиенти. А това със сигурност е добър начин за това.

Внимание! Медията ни призовава за разумна и отговорна хазартна игра!