Какво представляват виртуалните спортове

Хазартният бизнес се усъвършенства непрекъснато и доставя все по-иновативни предложения на потребителите. Отдавна залаганията не се фокусират върху футбола и тениса, а обхващат повече дисциплини. Но както видяхме през изминалата година, възможно е турнирите да бъдат прекъснати и спортните фенове да останат без любимото си занимание. Затова прочетете ревюто за Palms Bet, за да се запознаете със света на виртуалните спортове и да научите повече за евентуалните печалби от тях.

Как протичат виртуалните спортове

Виртуалните дисциплини са максимално реалистични и се доближават до реалните им еквиваленти. Например футболните мачове предлагат статични положения, официални предупреждения, голове и завързани ситуации пред двете врати. Залагащите наблюдават най-вълнуващите мигове чрез лайв стрийм и научават в реално време какъв е резултатът.

Между кръговете е оставен интервал от 180 секунди, за да се поставят новите залози. След началото на срещата – играчът не може да залага на живо.

Отборите получават ставки за победа, които са автоматично изчислени от системата. Но не винаги фаворитът се оказва победител, тъй като се прилага изкуствен интелект за определяне на крайния изход. Например тимът с по-ниска ставка получава числа от 1 до 30, докато аутсайдерът – тези от 31 до 50. Чрез генератор се изтегля печелившото число, което уточнява победителя.

Кои са най-популярните виртуални игри

В Palms Bet и по-големите хазартни оператори ще намерите фрагмент “Виртуални”, съдържащ най-различни спортове. Разбира се, акцентира се на футбола, който е предпочитан от залагащите. Организира се VFL Лига с измислени тимове, Мондиал, Шампионска лига и Европейско. На всеки три минути се провежда нов кръг с няколко мача, които можете да комбинирате в акумулатор или система. Заложен е лимит на головете и има определен брой ситуации пред двете врати през всяко полувреме.

Налични са залози на виртуален NBA, където имената на отборите са взаимствани от реалното първенство. Това не означава, че по-силните в истинския спорт са фаворити във Virtual NBA. Получавате таблица с текущото класиране и наблюдавате резултатите на всеки мач на живо. Избирате измежду най-различни маркети, включително кой ще спечели, първо полувреме, общо точки и хендикап.

За почитателите на тениса е осигурен виртуален турнир, провеждащ се на елиминационен принцип. Чрез лайв стрийм се излъчват най-важните разигравания и решаващите точки. Залагащите разчитат на опции за 1-ви сет, победител, сбор гейма, точен резултат, за да съставят талоните си.

Други виртуални спортове в Palms Bet са: конни надбягвания, тротинг, тенис на маса, автомобилизъм и гонки с кучета.

Как се залага на виртуални

Не се наблюдават осезаеми различия между залозите на виртуални и реални дисциплини. Фишовете се съставят по сходен начин, наложен е лимит на селекциите и има минимална сума за активиране на залога. В талона са вградени опции за игра на сингъл, акумулатор или система, в зависимост от коефициентите и очакванията Ви.

Различията се коренят в начина на провеждане на събитията. Реалните спортове Ви осигуряват продължително време за взимане на решения, разчитате на статистиката и се възползвате от кадровите проблеми на отборите. При виртуалните дисциплини – късметът играе основна роля. Важно е да играете разумно, да се ограничавате до 3-4 пазара на фиш и да прилагате стратегии за управление на банкрола.

Когато залагате на виртуални, не можете да се възползвате от функции като Cash Out, Създай залог, Редактирай залог, което е сериозен минус. Предимството им обаче се корени в бързото протичане и изплащането на печалбите до няколко минути.