За „Аквахаус Термал и Бийч“: „Комфорт“ ООД отново взе приз за „Сграда на годината“

Строителна фирма „Комфорт“ ООД, която на 1 декември 2017 година отпразнува своя 28-годишен рожден ден, спечели пореден приз от наградите на национален конкурс „Сграда на годината“, организиран под патронажа на МРРБ от Градът Медия Груп и браншовите организации.
Призът е за главен изпълнител на „Аквахаус Термал и Бийч“ в категория атракционни сгради, като проектът е изграден в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена, град Варна, с инвеститор „Св. св. Константин и Елена“ АД.
Комплексът се състои от разнообразни открити и закрити водни площи, зони за релакс, спа процедури, зони за спорт и развлечение, ресторант, бар и всички нужни спомагателни помещения – съблекални, душове, тоалетни, обслужващи и административни помещения, както и технически такива.
Обектът е със застроена площ от 4 077 кв.м, а разгърнатата му застроена площ на всички етажи е 7107 кв.м. Състои се от четири блока, функциониращи като една сграда без промяна в нивото им, и две хотелски вили. Архитектурата на сградата е лек класически детайл с модерно звучене.