Започва „Зимна приказка в „Камчия“

Очакват ви най-голямата ледена пързалка в България, международен фестивал, концерти, конкурси, много гости и богата Коледна и Новогодишна програма

Най-голямата ледена пързалка в България отново ще отвори врати от 15 декември до 15 януари в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“. Всички малки и големи любители на зимните спортове ще могат да се забавляват, да правят пируети на леда или хокейни състезания всеки ден от 8 до 20 ч. Кънки има във всички размери – за деца и за възрастни.
Заедно с леденият стадион на разположение е и басейнът с олимпийски размери, модерно оборудвани фитнес зали, сауни. Специални СПА-пакети, процедури за здраве и красота подготви и Лечебно-диагностичния и балнеологичен център «Здравец». Любителите на боулинга могат да пробват точността си пред кеглите в три писти.
И докато родителите почиват или спортуват, за децата освен богата анимационна програма, са организирани посещения в Авио-космическия център, където могат да видят аналог на космическа капсула. В единствения в България цифров Планетариум ги очаква истинско звездно преживяване и вълшебен урок по астрономия. Децата могат да посетят и Музея на уникалните кристали, в който са изложени образци на най-красивите природни образувания, срещащи се по българските земи.

20
«Камчия» предлага разнообразни пакети за детски ваканции и семеен отдих, празнични оферти за фирмени и лични тържества, а също и атрактивни предложения за Студентския празник, за празника на банкерите и моряците. За известното в цялата страна посрещане на Новата година записванията продължават.
В истински празник ще се превърне Международната творческа среща «Зимна приказка в «Камчия» от 26 декември до 8 януари, в която може да се включите и вие. Срещата ще обедини художници, певци, музиканти, хорове, фотографи, поети, писатели, композитори, студенти и ученици и дори туристи от различни страни и националности и от всички възрасти. По време на красивото събитие гостите ще празнуват Коледа по нов и по стар стил, ще представят националните си традиции и обичаи, ще посрещнат 2017 година няколко пъти – според часовата зона на страната, от която идват. Участниците във фестивала ще спазят традицията да представят държавите си в специални вечери.
Организатори на събитието са Фондация „Устойчиво развитие за България“ и СОК „Камчия“, а художествени директори са известната Наталия Барабанщикова от Молдова и Кахабер Онашвили от Грузия.
Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ се утвърди като международен образователен, културен, обществен и квалификационен център.
Очакваме ви през цялата 2017 г.
За повече информация:
Тел. +359 285 819 28
sokkamchia-sofia@einet.bg
sokkamchia_prodajbi@abv.bg
www.sok-kamchia.com