Жесток пътен инцидент отне живота на пешеходка

48-годишна жена почина при тежък пътен инцидент на пътя между Варна и близките курорти. Животът напусна жената в събота в болницата, в която беше настанена. Преди това пострадалата беше изпаднала в кома.
Трагедията на пътя се разигра на второто кръгово кръстовище по пътя за курортите рано сутринта в събота. Информацията, която получихме от полицията беше следната – инцидентът станал около 7,20 часа. Водачът на „Рено“ по време на движението си блъска пешеходка. Вследствие на инцидента жената (48 г. от с. Нова Шипка) е пострадала тежко, отведена е в МБАЛ „Св. Анна“ в безсъзнание и е подложена на неотложно оперативно лечение. При инцидента е пострадала и 25-годишна жена, пътуваща в автомобила, която има фрактури на крайниците, няма опасност за живота й.
По думите на очевидци, до пристигането на спешния екип, в колата е била заклещена жена, а на тревата, на метри от обърнатия автомобил е изхвърчал мъж.
По-късно пострадалата пешеходка почина. Установено е, че водач на автомобил е бил А.Д. на 28 г. от Игнатиево, който е управлявал МПС след употреба на алкохол с концентрация 2.47 промила в издишания въздух. Същият е задържан, по случая е образувано досъдебно производство.