Жена сложи край на живота си с фатален скок от хотел „Черно море“

Жена сложи  край на живота си, като се хвърли от върха на хотел „Черно море“. Разтърсващата трагедия се разигра на 23 май около обед. Жената, която по данни на полицията била над 50 години, дошла в ресторант „Панорама“, който в този  момент бил празен. Там имало само още един клиент и персонала.
Жената направила поръчка, малко след това взела стол и се покачила на него в опасна близост до парапета. Сервитьорката й направила забележка, но клиентката предупредила да не я закачат, след което се прехвърлила през перилата и паднала смъртоносно на покрива на основата на хотела от страната на улица „Баба Рада“
Според персонала на ресторанта, тя го посещавала за първи път. Много е възможно тя предварително да е решила именно по този начин да се самоубие. Важно е са да се подчертае, че преградата на терасата, от която се е хвърлила жената, е висока около 1,8 м и не е никак лесно да се прехвърлиш през нея. По тази причина загиналата се е покачила на стол.
Сигналът за инцидента беше подаден около 13,25 часа. По-късно жената е разпозната от полицията. По информация от там, няма улики за престъпление. Това е първият подобен случай в историята на хотел „Черно море“, каза за „Народно дело Седмицата“ управителката му Росица Димитрова.