Една от най-желаните детски градини разкри нова група

Логопедичната детска градина „Бриз“ във Варна вече има още една група, в която ще се възпитават и учат деца основно от район „Приморски“. За ремонта и оборудването на помещенията, които са в чудесната стара сграда на имота в Морската градина,  са похарчени 50 хил. лв., съобщиха от община Варна при откриването на новата група.

4-gradina-1
Шефът на просветната дирекция в община Варна Лилия Христова коментира при откриването на новата група, че след промени в закона специализирани детски градини не  може да има. С разкриването на новата група заведението обаче се вписва напълно в рамките на новия модел.
В новата група са записани 23 деца. Обстановката е елегантна и стилна, разбира се, и съобразена със всички потребности на малчуганите. Заедно с новите възпитаници „Бриз“ се грижи и за децата с говорни проблеми, в обучението на които беше профилирана до момента. Детската градина се намира в Морската градина на Варна, а разкошният двор, тишината и спокойствието, което цари на това място, винаги са привличали родители и деца, превръщайки я в едно от най-желаните места за предучилищна подготовка.