Двама в ареста и двама ранени след скандал на пътя

Двама младежи – на 19 и 21 години, от варненското село Тополи, бяха арестувани в събота за саморазправа при инцидент на бул. „Република“ във Варна. Други двама мъже – на 44 и 50 години, от Варна, пострадаха в сблъсъка. Те бяха откарани за преглед в болница. Предварителната информация е, че не са сериозно наранени, съобщи в деня на  инцидента говорител на ОД на МВР – Варна.
Първоначално за случая на саморазправа съобщиха граждани. Те видели бой на мястото, а някои успели дори за заснемат част от ситуацията. „Два автомобила бяха спрели един зад друг. В единия – млади момчета, а в другия – мъже на около 55 години. Първо чухме викове и кавга, а когато излязохме да погледнем, забелязахме някакъв прът, целият в кръв. Видях как удариха на два пъти един от по-възрастните мъже, а той някак успя да се добере до пръта и го прибра в багажника. И двамата по-възрастни мъже бяха пострадали. Единия е със счупен нос и уста, а другият е получил удар в окото“, разказаха очевидци.
От полицията първоначално съобщиха, че има постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие на мястото. По-късно, когато униформените отишли на място, се разбрало, че катастрофа реално е нямало. Имало е обаче скандал, който е прераснал в бой. Разследването тепърва ще разкрие причините и подробностите около неприятния случай.