Граждани поразени от новите кръпки – смола и камъчета

Читател ни писа, за да изрази възмущението си, че на улици във Варна запълват дупки и пукнатини с лепкави камъни, които впоследствие обаче залепват по гумите на колите и обувките на хората.

8 - Krupki 2
Заради проблема се наложило живеещите там да си направят брод, през който да стигнат до казаните за боклук. Поместваме мнението на нашия читател без редакторска намеса:
„Здравейте, пиша ви от ул. „Трайко Китанчев”, но снимките са от ремонти в целия район – улици „Цар Иван Срацимир”, „Патриарх Евтимий”, „Антон Неделчев” и изобщо района. Става въпрос явно за някаква нова технология за запълване на дупки и пукнатини по пътната настилка, с която първо се нанася черната лепкава смола, а върху нея просто се хвърлят камъни, инертни материали или дори отпадъчни продукти – не зная кое от трите е, но лепкавите камъни залепват по гуми, подметки, ходила и изобщо при допир с каквото и да е, тъй че за качество няма да отваряме тема. На места хората са си направили брод, през който по-комфортно да стигнат до казаните за боклук (които между другото са ежедневна тема, но засега няма да пращам снимков материал, ще изчакам ден-два за да стане по-цветущ натюрморта). Да, на думи е едно, но нормалната реакция при снимките е „Е, ти майтап си правиш!“