Голям ден на „Тича”! Всички черноморци са в еуфория

 

Подготвят грандиозно посрещане на Илиан Илиев около 14,30 часа

Куп легенди на Варна уважиха именния ден на легенда на „моряците”

Голям ден за всички, които обичат истински Черно море. Около 14,30 часа много фенове ще дойдат на „Тича”, за да приветстват Илиан Илиев, който се завръща за втори път в своя дом като треньор. Привържениците подготвят грандиозно посрещане на наставника, който още държи рекорда за най-скъп изходящ трансфер от „Тича” – 2 милиона лева, платени от Левски през лятото на 1991 година.


На първата тренировка от зимната подготовка на „моряците” ще дойде новият вратар Благой Макенджиев, но е възможно да се появят и други попълнения. До 17 януари Черно море ще тренира във Варна, като в този ден играе и първа контрола с Черноморец (Балчик). На 18-и подопечните на Илиан заминават на лагер в Турция, където ще имат още 4-5 проверки.
Междувременно куп легенди на Варна уважиха именния ден на една от историческите личности на „Тича” – бившият футболист и треньор на отбора Иван Василев.
Тостове за негово здраве вдигнаха Футболист №1 на Варна и друга ярка легенда на Черно море Божил Колев, първият футболен президент у нас Атанас Атанасов-Кеби, бившият кмет на морската столица Кирил Йорданов, ексрайонният кмет на „Приморски” Пламен Градинаров, бившият началник на отбраната вицеадмирал Румен Николов, потомственият черноморец проф.д-р Ара Капрелян, шефът на фенклуб „Арсенал” за Варна д-р Стоил Пеев, бизнесмени и приятели.
По телефона от София на именика честитиха бившите у съотборници в ЦСКА Димитър Пенев, Аспарух Никодимов и Цветан Атанасов.