В комплекс „Ролбата – Nautilus”: Незабравими водни емоции за децата, релакс за родителите

 

Щур купон с водни забавления, незабравими рождени дни и страхотни летни емоции за децата предлага комплекс „Ролбата – Nautilus” на Южния плаж във Варна. А докато малчуганите се веселят, техните родители могат да си почиват на брега на морския бряг и да събират тен с разхладителни напитки и коктейли.

За всеки от клиентите на комплекс „Ролбата – Nautilus“ има по нещо. Единствената водна пързалка във Варна посреща малки и големи всеки ден от 10 до 19 часа. И всеки се спуска, за да му върви по вода и да изпита удоволствието да погледне плажа и морето от високо. Но това не е всичко.

Басейнът с гореща минерална вода е на разположение на тези, които искат да използват лечебните й свойства, всяка сутрин от 8 до 10 часа. Неповторимата атмосфера на комплекса се допълва от дизайнерската обстановка на ресторант „Наутилус“, където можете да опитате морски специалитети, пици, бургери и барбекю по оригинални рецепти.

Прясна риба и хрупкави пържени картофки, салати, предястия и десерти… В менюто се предлага за всекиго по нещо. „Наутилус съчетава водните емоции и духа на подводничарите. Комплексът разполага с 200 места – на закрито, край басейна и на пясъчната ивица. За уют и спокойствие можете да изберете една от шатрите, които разполагат с по 8 места. Бъдете наши гости! Очакваме Ви!