Внимавайте, шофьори! Отвори се капан за коли на ремонтиран булевард

Читателка на „Народно дело Седмицата“ изпрати снимка на опасни пропаднали шахти. Те са истински капан за шофьорите, но по-лошото е, че положението с тях е такова от около месец, а общината не реагира по никакъв начин. Ето и цялото писмо на нашата читателка:
„Това е състоянието на подхода към кв. „Възраждане ІV“ пред бензиностанцията на „Петрол“. В тези шахти се изливат дъждовните води от целия район нагоре. Направих снимките сутринта, въпреки че този проблем е от вече повече от месец. Никой не си мръдва пръста да го ремонтира. Предполагам, че ремонтът на бул. „Трети март“ все още е в гаранционен срок и следва този проблем да се реши от ИНЖСТРОЙ, които правиха ремонта. Трябва ли някой да си потроши колата, за да се размърдат отговорните длъжностни лица?!

8-shahti-1
Никак не ми се вярва точно през следващите 4 почивни дни някой да дойде да ремонтира. Момчетата от бензиностанцията постоянно се опитват да наместват решетките, но просто е разбита основата под тях и тази дупка зяпва всеки следващ ден“, коментира ядосаната от безотговорното отношение на общината варненка.

8-shahti-3
През почивните дни до редакцията ни дойде нова снимка от същото място. На нея се  вижда, че пропадналата шахта е получила едно „подобрение“ – клон, който да сигнализира за опасната дупка. „Бог високо, цар далеко – общинарите празнуват, а ние се молим някой да не се пребие през нощта…“, коментира читателката ни.